top of page

Mi az a Spheroid Warp XR menedzser?

Az XR reklámok az egyik legizgalmasabb térmonetizációs lehetőségnek számítanak. A Spheroid kiterjesztett valóság metaverzum egy hatalmas, újszerű reklámpiac, ahol a hirdetési bevétel jelentős része a SPACE tulajdonosaihoz kerül, nem pedig egy informatikai vállalathoz. Ez egy olyan univerzum, ahol a reklám nem csupán egy unalmas hirdetőtábla, szöveg vagy videoklip, hanem egy valódi műalkotás. Az élmény élénk, vibráló és lenyűgöző.


spheroid warp

Ez egy egyedülálló eszköz, amely lehetővé teszi a 3D tartalom közzétételét a világ bármely pontján, mindössze néhány kattintással.


Ez egy nagyon egyszerű és intuitív, ugyanakkor nagyon hatékony eszköz. Használatához nincs szükség technikai tudásra.


A Spheroid.Warp lehetővé teszi:


- Hirdesd vállalkozásodat saját vagy más SPACE területén

- Mutasd meg művészetedet a világnak

- Helyezd el NFT-det bárhova a világon

- Boldog születésnapot kívánhatsz szeretteidnek a kiterjesztett valóságon keresztül

- Szervezd meg saját eseményeidet

- Szórakoztasd barátaidat


És még sok minden másra!


spheroid xr hirdetéskezelő

A Spheroid.Warp technológiai kizárólagossága


Amikor 3D tárgyakat helyezel el a kiterjesztett valóságba, a Spheroid.Warp egy XR-postot hoz létre.


Mi az az XR Post?


Az XR Post egy teljeskörű alkalmazás, melyet Spheroid Script programnyelven íródik, és akkor aktiválódik a XR Hub applikációban, amikor a felhasználó megközelíti azt a helyet, ahol elhelyezték.


A Spheroid.Warp egy kiváló eszköz a valóság programozásához, és nincs szükség külön programozói ismeretekre!


Az alkalmazás tartalmaz olyan szabályokat, amelyek meghatározzák, hogyan interakcionál az XR Post a felhasználókkal, a SPACE irányelvekkel és más XR bejegyzésekkel.


spheroid xr menedzser

Kezdj el bevételt generálni a Spheroid.Warp segítségével!


Most már profitálhatsz SPACE területeidből!


Tárolhatsz tartalmakat ingyenesen a SPACE-ben, vagy akár bérbe adhatod a területeidet.


Erőteljes és rugalmas funkciókat fejlesztettünk ki erre a célra:


A bérleti díj meghatározása:

A SPACE bérleti árat beállíthatod manuálisan, vagy automatizálásra bízhatod, amely a SPACE népszerűségének és értékének megfelelően határozza meg az árat.


Választhat különféle típusú szerződések közül:

Engedélyezheted korlátlan számú résztvevőnek, hogy tartalmakat tároljon a SPACE területeden (általános szerződés), vagy SPACE területet biztosíthatsz kizárólagos feltételekkel (kizárólagos szerződés). A szerződések kifizetése SPH kreditek formájában naponta történik, amelyek a platformon tárolódnak és kiutalhatók kriptó pénztárcába.


Általános szerződés alapján:

- az XR Post automatikusan, kötelező előmoderálás nélkül kerül közzétételre

- aki közzétesz egy XR bejegyzést, bármikor visszavonhatja a közzétételt

- a tér tulajdonosa bármikor lemondhatja az XR Post megjelenítését a saját SPACE területén

- korlátlan számú XR bejegyzés tárolható ugyanazon a téren.

- a Tér tulajdonosa bármikor módosíthatja az XR Post publikáció árát a SPACE területén


Ez a típusú szerződés a leggyorsabb és legkényelmesebb mind az XRPost készítője, mind a SPACE tulajdonosa számára.


Exkluzív szerződés alapján:

- XR bejegyzés csak a SPACE tulajdonos moderálása után kerül közzétételre

- kizárólagos szerződés feltételei rögzítik a SPACE bérlés kezdő és befejező dátumát, amely alapján a teljes XR Post fizetési összeget megtartják és napi részletekben utalják át a SPACE tulajdonosának

- az XR Post létrehozója a SPACE bérlését egyoldalúan nem tagadhatja meg, a SPACE tértulajdonos pedig a közzétételi árat az aláírt szerződés időtartama alatt nem módosíthatja.


Ez a fajta szerződés kényelmes a felek számára, mivel garantálja a felek kötelezettségeinek maradéktalan teljesítését. Az exkluzív XR Post azt jelenti, hogy más XR Post nem tárolható a bérelt SPACE területen az elhelyezés időtartama alatt.


A Spheroid Metaverzum alapértelmezett XR világ választás a tartalomelhelyezéshez, de a SPACE területed nem korlátozódik egyetlen metaverzum világra ugyanis minden applikáció amit a Spheroid scripttel irnak meg, aztkövetően a Spheroid területeit használja applikáción belüli hirdetésre amiből majd te is részesülsz.


A te SPACE területed sok más alkalmazást (XR Worlds) is magában foglal, és jogod van mindegyikben bevételt szerezni a teljes SPACE területtel. Ahogy az ökoszisztéma épül és bővül, a tértulajdonosok képesek lesznek teljes mértékben megbecsülni eszközeik értékét.


A következő frissítésekben:


- A Spheroid.Warp integrációja a Spheroid.Earth adatokkal (az objektumok elhelyezése mérethelyes vizuális nevezetes épületek alapján)


spheroid warp és earth

A 3D pontfelhők a nagy felbontású mesterséges intelligencia által generált digitális másai mellett a SPACE NFT-k – a forradalmi Spheroid.Earth rendszer kimenete – kulcsfontosságú összetevői. Az alkotók profitálhatnak a helyek feltérképezésével, majd 3D-s pontfelhőket adhatnak hozzá a fizikai helyekhez, hogy további bevételszerzési lehetőségeket biztosítsanak, amellett, hogy hozzáadják a mögöttes digitális földterületet.


A 3D pontfelhők integrációja a Spheroid.Warp-ba csak egy újabb módja annak, hogy a Spheroid segítse az alkotókat, miközben feszegeti az internet következő generációjának feltérképezésének határait.


- Integráció a Sketchfab programmal (több tízezer 3D modell elérése)

- Interaktivitás támogatása (XR bejegyzés létrehozása, amely interakcióba lép a felhasználókkal)

- Nyílt API a fejlesztőknek és a Demiurge-val való integráció (az XR Post képességeinek bővítése)

Comments


bottom of page