top of page

Mi az a Spheroid Space NFT és hogy juthatsz hozzá?


spheroid space nft

A Spheroid Universe egy decentralizált kiterjesztett valóság platform, amely alkalmazza mind a helyettesíthető, mind a nem helyettesíthető tokent (NFT) – amik SPH token és SPACE néven ismertek. A SPACE, mint egy nem helyettesíthető token (NFT), feljogosítja a tulajdonost a virtuális földek birtoklására, és kizárólagos jogot biztosít arra, hogy eldöntse, milyen AR-tartalom és élmények jelenjenek meg az adott földterületen.

benefits of owning space nft

A Spheroid Universe rendszerén belül a felhasználók különféle élményhez férhetnek hozzá a virtuális világban, amely a valóságos világ kiterjesztett valóság rétegére épül. Minden földterület egy négyszögletű területet képvisel, melyet specifikusan meghatározott földrajzi koordinátákhoz rendelnek, ezek pedig kapcsolódnak a valós világ tényleges térképterületéhez. Ennek mérete körülbelül 50 méter x 50 méter, vagyis 2500 négyzetméter.


Mielőtt továbbmennénk, fontos megérteni, hogy a Spheroid Space-et egyedi nem helyettesíthető tokenként vagy más néven NFT-ként hoztuk létre, így minden egyes földterület bizonyítottan egyedi és azonosítható a blokkláncon. Ezek az NFT-k ERC-721 szabványnak megfelelőek, ami az Ethereum blokkláncon már sikeresen bevált és széles körben elfogadott szabvány. Az NFT-k minden SPACE egyedi tulajdonságát definiálják, beleértve a tulajdonjogot és a vele járó jogokat, és mindezek a blokkláncon ellenőrizhetők.


Ez azt jelenti, hogy neked, és csak neked, mint tulajdonosnak van hozzáférése és jogai a SPACE-hez, és azt nem lehet hamisítani vagy elvenni tőled. Ha eladod valaki másnak, akkor ez az NFT gazdát cserél, és így minden NFT-vel kapcsolatos tranzakció rögzítésre kerül a blokkláncon.


Hol tudsz Spheroid SPACE NFT-t vásárolni?


A Spheroid Universe - SPACE MARKETPLACE-en. 54 ország több mint 510 000 Space már a platformfelhasználók tulajdonában van.

spheroid universe space nft marketplace

Az elsődleges Space piactér 2017 Q4-től aktív, amely valós időben kezeli a Space vásárlások folyamatát és minden vásárlási adatot rögzít az Ethereum nyilvános blokkláncban. A másodlagos Space piactér, amely lehetővé teszi a platform résztvevőinek a Spaces nyilvános másodlagos piacon történő továbbértékesítését, 2018 Q3-ban indult el.


A kezdeti SPACE árak a régió gazdasági fejlettségére, az okostelefonok elterjedtségére, a piaci kapacitásra és a terület fejlődési ütemére épülnek. Ahogy a SPACE-eket bizonyos területeken értékesítik, és az elsődleges piacon SPACE-ek hiányát tapasztaljuk, a közeli SPACE árak természetesen emelkednek. A platform népszerűségének növekedésével és a felhasználók interakcióinak elemzésével, amelyeket a Spheroid Universe világban hajtanak végre, a Space árazási algoritmus figyelembe veszi a felhasználói interakciók gazdasági paramétereit is, beleértve a másodlagos piaci árakat, a keresletet, az értékesítési dinamikát, a forgalmi adatokat, a felhasználók interakcióit a tartalommal, valamint az értékelési területeken alkalmazott hirdetési formátumok hatékonyságát.


Ha böngészni szeretnél a SPACE kinálatból menj a projekt főoldalára és kattints a SPACE MARKETPLACE gombra.

spheroid universe főoldal

Lehetőség van SPACE vásárlására anélkül, hogy regisztrálnál a platformon, egyszerűen csak összekapcsolhatod a Metamask pénztárcádat, és megvásárolhatod az általad választott TERÜLETET.



Ezen túlmenően nem kell feltétlenül manuálisan konvertálnod a kriptót SPH-ra ahhoz, hogy SPACES-t vásárolj, a 100+ elérhető kriptovaluta közül választhatsz SPACES vásárlásához; 174 kriptó az Ethereum Blockchain-en és 34 kriptó a Polygonon alacsony tranzakciós díjakkal.


A rendszer automatikusan konvertálja a kriptot SPH-ra, hogy megvásárolja neked a SPACE-t.

szerezd meg a spheroid space nft-det

Comments


bottom of page