top of page

Hogyan juthatsz INGYEN egy SPACE NFT-hez?


Spheroid Space ajándékozás

Ha alaposan megismerkedtél a Spheroid Universe projekttel, és lépést tartasz a jövővel, valamint érdeklődsz a virtuális ingatlanok iránt, most ingyen juthatsz egy SPACE-hez.


1. Ha még nem regisztráltál a Spheroid Universe platformon KATTINTS IDE. És a "Sign up with email"-re kattintva az email címeddel regisztrálj az oldalon. Márcsak néhány lépés választ el attól, hogy hozzájuss az általad választott SPACE-hez és digitális ingatlan tulajdonos legyél.

spheroid universe regisztráció

2. Regisztrációd mellé 500 SPH Bonus-t kaptál amit az Assets menüpont alatti egyenlegeden találsz, és ezzel tudsz SPACE NFT-t vásárolni. Az SPHBonus nem kiutalható kripto tárcába, jelenleg csak narancssárga területeket vehetsz rajta.


3. A bal felső sarokban kattints a 9 pöttyre és az oldalsó menüből válaszd ki a a BUY & SELL SPACES menüpontból a BUY SPACES opciót.

spheroid universe space marketplace

4. Keress egy szimpatikus lokációt ahol még van elérhető narancssárga terület és rákattintva tájékozódj az áráról. Keress olyat ami nem haladja meg a 500 SPH bonust. A jobb alsó sarokban a BUY gombra kattintva válaszd a "Pay with" opción belül az SPH-t és a felsorolt opciók közül jelöld be a Pay SPH Bonus from my account-ot. És kattints a PURCHASE gombra.

spheroid universe Checkout

GRATULÁLOK! Mostmár te is SPACE NFT tulajdonos vagy


Ez azt is jelenti, hogy rendelkezel egy digitális ingatlannal. Ha bővítenéd a digitális ingatlan portfóliódat de nem rendelkezel kriptóval, lehetőséged van bankkártyával is fizetni. Az előző képen a felső sorban az Ethereum opcióról válts át Credit Card -ra és kövesd az utasításokat.


Hogyan tudsz a Spheroid Universe felhasználói fiókodba bejelentkezni?


A későbbiekben ha be szeretnél jelentkezni a fiókodba a projekt főoldalán a SPACE MARKETPLACE gombra kattintva tudsz.


spheroid universe főoldal

Majd a jobb felső sarokban a LOGIN -re kattintva tudsz az emailcímed és jelszavad megadásával bejelentkezni.

spheroid universe space marketplace


Comments


bottom of page