top of page

Mi a Spheroid Universe natív tokenje?

Ahogyan a többi decentralizált kripto projekt, a Spheroid Universe is büszkélkedik saját natív tokenjével, amelyet az SPH rövidítéssel azonosítunk. Ezen a néven megtalálod az aktuális árfolyamát a CoinMarketCap-en vagy a CoinGecko-n.


A Spheroid tokenek (SPH) Ethereum blokklánc alapú ERC20 szabványú tokenek, amelyeket a Spheroid Universe bocsát ki 10 000 000 000 SPH értékben. Ez a coin maximális mennyisége, amely valaha is létezhet a kriptovaluta élettartama alatt.


Az Spheroid metaverzum projekt fejlődési útjának egy újabb mérföldköve, hogy a Polygon hálózatán is elérhető az SPH token.


A lépés összhangban van a Spheroid küldetésével, hogy ő legyen az első név, amely eszébe jut az embereknek ha a metaverzumra gondolnak. A sok új metaverzum projekt ámokfutásával a kripto-térben, a tömegből való kitűnés fontosabbá vált, mint valaha, és ez az, amit ez a lépés magával hoz. Ezek az új bejelentések sok pozitív következménnyel járnak mind a projekt, mind a felhasználók számára.


A hivatalos Polygon Bridge segítségével ERC-20 SPH Tokeneket mozgathatsz az Ethereum hálózatról a Polygon hálózatra és fordítva. Egyszerűen csatlakoztasd pénztárcádat a dApp-hoz. Ha Ethereum pénztárcádban SPH tokenek vannak, a híd felismeri az SPH tokeneket a keresőmezőben, és elvégezheted az áthidalást.


sph tokenomics

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik az $SPH token?

  • Értékállóságához a közel 150 milliárd SPACE járul hozzá fedezetként

  • Az SPH egy deflációs token. 2023 elejétől számítva minden SPH amit SPACE fizetésére használnak az elsődleges piacon, elégetésre kerül, ezzel is szűkitve a keringést.

  • Kereskedhetsz vele centralizált és decentralizált formában. Jelenleg a MEXC és LATOKEN kriptotőzsdéken van listázva.

  • A SPACE tulajdonosok megkapják az újonnan mintelt SPH tokenek egy részét.

  • SPACE tulajdonosi DAO: Szavazz az SPH szabályairól a közösség által vezérelt döntésekhez

  • Az SPH az exkluzív kriptovaluta fizető eszköz a növekvő Spheroid XR ökoszisztémán belül.

SPH only

Mi a különbség az $SPH token, SPHcredit és SPHbonus között?


Az XR-hirdetési eszköz indítása előtt kifejlesztettek egy gyors, egyszerű és nyereséges hirdetési fizetési rendszert. Az eszköz logikája lehetővé teszi a hirdetőknek, hogy napról napra levonják a költségét a közzétett XR tartalomnak a SPACE tulajdonos felé. Ezért a fizetésnek gyorsnak és könnyen hozzáférhetőnek kell lennie a felhasználók számára. Platformon belül nem kell tranzakciós díjat fizetni ahogy azt a blokkláncon kellene.


SPH Credits

Az SPH Credits egy virtuális pénznem, amelyet azonnali és díjmentes tranzakciókhoz használnak a Marketplacen.

Az SPH-kreditek korlátozás nélkül felhasználhatók reklám szolgáltatásra, bármilyen színű SPACE-ek vásárlására és minden egyéb szolgáltatásra, amelyet a platform kiad.

Korlátozások nélkül befizethet (DEPOSIT) és felvehet (WITHDRAW) SPH kreditet.

Amikor az SPH Tokent letétbe helyezed (DEPOSIT) a felhsználói fiókodba, azt 1:1 arányban SPH kreditekre cserélik.

Az SPH-krediteket bármikor visszaválthatod SPH-tokenné a WITHDRAW funkció segítségével.


SPH Bonuses

Az SPH Bonus a Spheroid Universe által promóciós kampányokhoz, ajánlóprogramokhoz és egyéb marketing kezdeményezésekhez terjesztett, csak belső használatra szánt ingyenes kredit. Jelenleg az SPH bónusz csak narancssárga SPACE-ek megszerzésére használható fel.

Az SPH Bonus és az SPH Credits 1:1 arányúak.





Comments


bottom of page