top of page

Mi az a Spheroid Universe?

A Spheroid Universe létrehozta a világ első decentralizált kiterjesztett valóságú (AR / XR) metaverzumát, ahol a SPACE (Digital Land) tulajdonosai profitálnak a hirdetésekből származó bevételekből a tech vállalatok helyett.


A Spheroid Univers egy új technológiai forradalom kezdetét jelenti, amely teljesen átformálja az ingatlanokkal kapcsolatos nézeteket és az emberek információ fogyasztási szokásait. Ez a forradalom a digitális térben valamint az ingatlan- és befektetési szektorban bontakozik ki, ahogyan a kiterjesztett valóság technológiák és a decentralizált okos szerződések (blokklánc) egyre jobban teret nyernek.


A Spheroid Universe ökoszisztéma társadalmi alapját a SPACE NFT koncepciója alkotja – az XR-t (kiterjesztett valóság) , az AI-t (mesterséges intelligenciát) és a Felhasználó személyes tevékenységét összekötő ökoszisztéma alapeleme.

Minden SPACE értéket hordoz, hasonlóan a közösségi média fiókokhoz, de ezzel ellentétben a SPACE a platformfelhasználókhoz tartozik, nem pedig a fiókokat birtokló és a felhasználói adatokat bevételszerzésre jogosult centralizált tech vállalatokhoz.


spheroid universe missziója

A cég 2017-ben alakult, és mára a Spheroid Universe metaverzum a világ vezető AR-metaverzumai közé került. A Spheroid Universe tervei elképesztő előrehaladást mutatnak számos alkalmazás kiadásával és új funkcióval, mindezt annak érdekében, hogy az Spheroid Metaverzum élmény ne csak élvezetes legyen azok számára, akik részt vesznek benne, hanem biztosítsa a fenntarthatóságot és a sokféle felhasználási mód lehetőségét is.


A projekt anyagi stabilitásához nagymértékben hozzájárol az a 25 millió dollár amit az ABO Digital fektetett a cég működésébe 2023 Q1-ben.


A Spheroid Universe egy aktív kiterjesztett valóság (AR) platform, amely egy állandó AR réteget helyez a Föld felszínére, amit "SPACE" néven említenek, és ezek a területek pontos földrajzi koordinátákkal vannak meghatározva.


Az AR-objektumokat a SPACE területeken belül használhatják különböző célokra, ideértve az esztétikai, szórakoztató és reklámozási célokat is. Ezeket az objektumokat az emberek okostelefonjaikon, AR-szemüvegeiken (Apple VisionPRO) keresztül tekinthetik meg a Spheroid Universe alkalmazás segítségével. A platform fő terméke egy kiterjesztett valóság közösségi hálózat, ami a SPACE-ekre épül. A Spheroid Universe felhasználói kifejezhetik önmagukat, létrehozhatnak és megjeleníthetnek tárgyakat, interakcióba léphetnek velük, értékelhetik azokat, kommunikálhatnak egymással, üzeneteket hagyhatnak és nyomokat hagyhatnak ebben az új virtuális világban. Felhasználók létrehozhatják saját világukat, összeköthetik közösségeiket, gazdag és érdekes tartalmat hozhatnak létre, barátaikat meghívhatják, játékokat játszhatnak, találkozhatnak és szórakozhatnak. Ezenkívül vállalkozások is lehetőséget kapnak arra, hogy egyedülálló módon reklámozzák magukat olyan helyeken, amelyek korábban nem voltak elérhetők számukra.


Az AR objektumok lehetőséget kínálnak a felhasználók számára a korlátlan interakcióra, méretre, művészeti kifejezésre és időtartamra tekintettel, mindez az okostelefonok képernyőjén és a kiterjesztett valóság szemüvegén keresztül.


A Blade Runner 2049 és a Ghost in the Shell világához hasonló hatalmas hologramok valósággá válnak az emberek mobil eszközein és AR-szemüvegein keresztül.


blade runner 2059

forrás: Blade Runner 2059


A Spheroid Universe és külső fejlesztők közösen dolgoznak azon, hogy bővítsék az AR tér funkcióit a platform felhasználói számára. Ennek érdekében eszközöket, beépülő modulokat és alkalmazásokat hoznak létre, AR játékokat fejlesztenek (play2earn), AR kiállításokat szerveznek, megtöltik AR üzleteiket, és lehetőséget kínálnak projektjeiknek a közönség felé történő bemutatásra és közösségi finanszírozásra.


A Spheroid Universe egy olyan nyitott és decentralizált kiterjesztett valóság platform, ahol fejlesztők, művészek és átlagos felhasználók is részt vehetnek és jövedelemhez juthatnak. Itt a platform használói, vagyis a SPACE tulajdonosok részesülnek a reklámokból származó bevételekből, nem pedig egy informatikai vállalat.


A SPACE területek, mint ingatlanok, értéket képviselnek, és eladhatók vagy vásárolhatók. Ezek használhatók 3D reklámobjektumok helyszínének bérlésére is. A Spheroid Universe egy reklám-üzleti modellen alapul, ahol a platform AR hirdetési szolgáltatásokat kínál, összekötve a hirdetőket és a SPACE tulajdonosokat, és részesedik a tranzakciós bevételekből, amikor a hirdetők tartalmat tesznek közzé a SPACE területeiken. A Spheroid Universe platformon történő reklámozás a hagyományos kültéri reklámtáblák alternatívájaként működik a valós világban. Mind a nagyvállalatok, mind a kisvállalkozások kihasználják a hirdetési lehetőségeket.


A Space egy digitális eszköz, amit az Európai Unió törvényei szerint regisztrálnak és védnek. A Space tulajdonosa jogokat gyakorolhat, például továbbértékesítheti, bérbe adhatja, ajándékozhatja, öröklés útján átruházhatja, fedezetként felhasználhatja, vagy akár hozzájárulhat a cég alaptőkéjéhez.


spheroid universe bármelyik helyen lehet digitális ingatlanod

Képzeld el saját virtuális birodalmadat híres helyekkel, repülőterekkel, stadionokkal, tudományos központokkal és még sok mással! A Tádzs Mahal, a Dubai nemzetközi repülőtér és a Pisai ferde torony mind a tiéd lehetnek.


A Spheroid Universe lehetőséget nyújt a felhasználók számára, hogy területeket vásároljanak, eladjanak vagy béreljenek, melyek a Föld bármely részének digitális reprezentációi. Az emberek bármilyen területet birtokolhatnak, amit csak szeretnének, és felhasználhatják őket termékeik reklámozására, szórakoztatásra, digitális alkotásaik bemutatására, valamint számos egyéb tevékenységre.

Comments


bottom of page