top of page

Miért döntenek egyre többen úgy, hogy virtuális ingatlant vásárolnak befektetési célokra?

Az emberek mára már hajlandóak elképesztő összegeket áldozni arra, hogy virtuális ingatlanok tulajdonosai lehessenek.

spheroid universe space

Az új kor küszöbén járunk, ahol a jövő már az ajtónk előtt áll, és ez alkalommal virtuális ingatlanok formájában lép be életünkbe.


Elképzelhetsz egy olyan helyet, ahol minden a saját elképzelésed szerint alakul, egy valódi érintetlen, szinte határtalan területet. Gondolj csak egy saját telekre, ahol minden a te irányításod alatt áll.


Gondolj csak bele, hogy rendelkezhetsz egy olyan ingatlannal, amely a kereslet csúcsán van, teljesen az elképzeléseidnek megfelelően formálható és bővíthető. Képzelj el egy területet, ahol minden a saját kreatív elképzelésed szerint alakítható. Itt van néhány ezer négyzetméter érintetlen terület, zöldellő fák, tágas terek, és csak a képzelete szabhat határt.


Az olyan kiterjesztett valóság-alapú decentralizált alkalmazások, mint a Spheroid Universe, lehetővé teszik a mobiltelefonnal vagy okosszemüveggel (Apple VisionPro) felszerelt felhasználók számára, hogy testre szabott interaktív kiterjesztett valóság élményekben részesüljenek a valóságban. Ebben a világban a földterületek korlátozott számban elérhetőek, de egyúttal lehetőségeket is teremtenek: itt lehet birtokolni, építeni vagy akár bérbe adni.


Ez talán olyan, mintha egy valóra vált álomban élnénk, igaz? Nos, talán nincs messze az idő, amikor ezek a virtuális ingatlanok általános valósággá válnak, és már most láthatjuk, miért ébred fel az érdeklődés az ingatlanszakemberek és befektetők körében. És ne aggódjunk, még sok új és izgalmas fejlemény vár ránk ezen a területen.


Ebben a cikkben mélyebben feltárjuk, hogy miért vonzóak annyira az ingatlanbefektetők számára a virtuális földterületek, milyen lehetőségeket rejt ez a világ, és hogyan csatlakozhatsz ehhez a lendülethez.


Mindennek a kiterjesztett valóság és a blokklánc technológia a motorja, és a Spheroid Universe tapossa az utat, amely teljes mértékben kiaknázza a virtuális ingatlanokba rejtett potenciálját. Ez lehetővé teszi a befektetők számára, hogy felépítsék saját virtuális ingatlanbirodalmukat, amelyből profitálhatnak.


Hogyan járul hozzá a kiterjesztett valóság az ingatlanok értékének növekedéséhez?


Az ingatlanügyekben a kiterjesztett valóság (AR) megváltoztatja a játékszabályokat, lehetővé téve a vevők és eladók számára, hogy egyedülálló és interaktív élményben részesüljenek az ingatlanokkal kapcsolatban. Ez a forradalmi technológia kiküszöböli a hagyományos ingatlannézés korlátait, és magában foglalja a valóságos és virtuális világok egyedi keverékét. Teszem azt virtuális Home Staging-gel.


Az AR lehetőséget kínál arra, hogy egy ingatlant interaktív módon fedezzenek fel a vevők, és egyedülálló élményt nyújtson az eladók számára az ingatlanok bemutatásában. Ez az innovatív technológia nemcsak az ingatlanpiac jövőjét formálja át, hanem számos előnyt is kínál mind a vevők, mind az eladók számára.


Az AR segítségével a felhasználók valósághűen láthatják az ingatlanokat, és a környezetbe integrált digitális réteg révén további információkat is megismerhetnek. Az ingatlanok részletes bemutatása mellett az AR a földrajzi helymeghatározás és a képérzékelés segítségével kulcsfontosságú adatokat is szolgáltathat az ingatlanokkal kapcsolatban, például a közeli létesítményeket, bérlői iparágakat és üresedéseket.


A kiterjesztett valóság átalakítja az ingatlanok értékesítési és vásárlási folyamatát, és új dimenziókat nyit az ingatlanpiac számára. Ez a technológia segíti az embereket abban, hogy könnyedén és interaktív módon fedezhessék fel az ingatlanokat, és javítja az ingatlanok értékesítését és marketingjét. Az AR révén az ingatlanok élménnyé válnak, és segítik az embereket abban, hogy jobb döntéseket hozzanak a vásárlás vagy eladás során.


Összességében az AR forradalmasítja az ingatlanipart, és lehetővé teszi az ingatlanközvetítőknek és befektetőknek, hogy hatékonyabban és innovatívabban dolgozzanak az ingatlanokkal. A jövőben az Apple Vision Pro és hasonlő szemüvegek további lehetőségeket és fejlesztéseket hoznak majd az ingatlanpiacra, amelyek még jobb élményt nyújtanak az embereknek.


A Spheroid Universe célja, hogy egyetlen ingyenes kiterjesztett valóság eszközt biztosítson, amely lehetővé teszi, hogy a környező világot kontextusba helyezve 3D-minőségű élményben részesüljön.


A GPS alapú kiterjesztett valóság ma már könnyen elérhetővé vált az okostelefonok segítségével. Azonban a virtuális Home Staging képességei messze túlmutatnak a jelenlegi lehetőségeken, hogy egy ingatlant a vevő személyes preferenciái szerint egyedi módon mutassunk be.


A Spheroid Universe alkalmazás célja, hogy a felhasználók számára különböző AR-élményeket kínáljon attól függően, hogy hol tartózkodnak. Ennek érdekében az alkalmazás a felhasználók földrajzi pozícióját követi nyomon a GPS-adatok segítségével.


Például, ha egy vevő egy leendő étterem ingatlanát keresi, az AR lehetőséget teremt arra, hogy egy üres ingatlanban egy "digitális éttermet" mutasson be, amely segít a potenciális vásárlónak elképzelni a helyet. Egy másik példa lehet egy vállalat, amely az AR segítségével vizsgálhatja meg, hogy egy adott raktári területen mennyi termék fér el.


Mi történik, ha kombináljuk a kiterjesztett valóságot a blokklánccal?


A decentralizált AR platformok, mint például a Spheroid Universe, felszabadítják a felhasználókat a virtuális világ fejlesztői által támasztott szokásos korlátok alól. A Spheroid Universe-ben a közösség teljes ellenőrzése alatt áll a Spheroid.Space NFT.


A blokklánc biztosítja, hogy a virtuális ingatlanok kereskedelme tisztességes és biztonságos legyen.


A modern AR-platformok ma olyan új technológiák felhasználásával érnek el fejlődést, mint a blokklánc, ami hozzájárul a virtuális tulajdonjogok és a kereskedelem biztonságossá tételéhez. Például a Spheroid Universe kiterjesztett valóság platform blokkláncot alkalmaz az Spheroid.Space NFT tulajdonjogainak azonosítására és megerősítésére a virtuális világban.


A Spheroid Universe szilárd alapokon nyugszik, mivel a blokklánc bevezetése után már nincs lehetőség arra, hogy valaki megváltoztassa a szoftver szabályait, az Spheroid.Space tartalmát vagy a kriptotoken-gazdaságot.


Az AR különféle lehetséges alkalmazásai miatt a virtuális ingatlanok ma már a valós ingatlanokhoz hasonlóan működhetnek, eladhatók, bérelhetők és virtuális tevékenységekre használhatók. A blokklánc segít formalizálni e virtuális tulajdonságok piacát.


A Spheroid Universe-n belül a SPACE tulajdonosok bármikor eladhatják vagy bérelhetik SPACE területeiket a piactér funkcióinak használatával.


A lehetőségek


Néhány ember számára az AR és hasonló újítások azt jelentik, hogy új lehetőségek nyílnak meg a pénzszerzésre, és ebben a tekintetben a virtuális ingatlanok sem maradnak el.


A virtuális ingatlanokat befektetési eszközként számos előny jellemzi, hasonlóan a hagyományos ingatlanokhoz. A virtuális világok olyan területeket kínálnak, amelyek kereskedelmi célokra és márkaépítésre is kiválóan alkalmasak. Például a sportjátékok virtuális arénáiban jelen vannak olyan sportmárkák, amelyek bemutatják logóikat és reklámjaikat banner-eken és képernyőkön. A marketingesek nagy összegeket fizetnek a játékfejlesztőknek azért, hogy megjelenhessenek ezeken a területeken.


A Spheroid.Space tulajdonosai hasonló célokat követhetnek, miközben passzív jövedelmet generálnak Spheroid.Space területük révén. Díjakat szedhetnek be azoktól a kiadóktól, akik szeretnék használni az ő Spheroid.Space-üket tartalom terjesztésére. A Spheroid Universe új lehetőséget kínál a márkatartalmak közvetítésére a kiterjesztett valóság globális élményében.


Az élmény kiválasztása a Spheroid.Space-en és a látogatók számának növelésére irányuló promóciós tevékenységek növelik a potenciális viszonteladási értékét a területnek.


Hogyan vehetnek részt ebben az ingatlanbefektetők?


A virtuális ingatlanvásárlás fogalma relatíve új, de izgalmas lehetőségeket rejt azok számára, akik mernek kockázatot vállani a virtuális ingatlanbefektetés világában.


A Spheroid Universe olyan élményeket nyújt a felhasználóknak, amelyeket okostelefonokkal vagy okosszemüvegekkel (Apple VisionPro) élhetnek át a valós világban. Ez egy olyan világ, ahol korlátozott méretű földterületek birtokolhatók, fejleszthetők és akár bérelhetők.


Ez olyan, mintha az ingatlanpiac a valóság egy másik dimenziójában jelenne meg.


A Spheroid Universe-ben a földgömbet gyakorlatilag 2500 négyzetméteres négyzetekre osztották fel, és minden SPACE NFT egyetlen egységet képvisel ezen a térképen.


A SPACE NFT-k a Space Marketplace-en kerülnek értékesítésre.


A SPACE tulajdonosok bármikor eladhatják vagy bérbeadhatják a SPACE területüket a piactér által nyújtott lehetőségekkel. A SPACE-eket értékesítik vagy bérlik azon digitális élményekkel együtt, amelyeket rajtuk hoznak létre.


Még ha a virtuális ingatlanokba történő befektetés nem is tűnik fontosnak számodra, érdemes tudnod, hogy számos ember élvezi az online videojátékokat, és szívesen kihasználja ezt az új lehetőséget.


Comments


bottom of page