top of page

Spheroid AI avatárok a kiterjesztett valóságban

A Spheroid Universe, egy futurisztikus Metaverzum, amely kibővíti a valódi világot az egész Földön, bejelentette a mesterséges intelligenciával működő avatárok (AI Avatars) közelgő bevezetését, amelyek a kiterjesztett valóság (AR) révén fogják benépesíteni a körülöttünk lévő világot. Ez a forradalmian új fejlesztés lenyűgöző lehetőségeket nyit meg számos üzleti területen - az e-kereskedelemtől és kiskereskedelemtől kezdve egészen a reklám, értékesítés, általános ügyfélszolgálat és fogyasztói interakciók terén.


A Web 3.0 technológia és különösen a Metaverzum területén az éllovasnak számító Spheroid olyan vállalati eszközöket fejleszt, amelyek kutatják az AR technológia lehetőségeit. Célja, hogy a vállalkozások számára segítse a korai technológiai újítások élharcosaivá válását, például a hamarosan elérhetővé váló AI Avatárokkal.


spheroid ai avatar

A Spheroid AI Avatárok új dimenziókat nyitnak a vállalatok számára


Az AR világban jelen lévő AI Avatárok könnyű elérhetősége és szinte korlátlan lehetőségei serkentik majd a vállalkozásokat az új AI és Web 3.0 technológiák gyorsabb adaptációjára - vélekedett Andrea De Marco, a Spheroid Universe vezérigazgatója. "Óriási lehetőség rejlik az új AI Avatárok alkalmazásában olyan ügyfélszolgálati helyzetekben, mint például az értékesítési irodák vagy kiskereskedelmi környezetek. Egyedülálló és hosszan tartó vásárlói élményt fognak teremteni, ami segít a márkáknak, hogy korai befogadókként és előrelátóan pozicionálják magukat, szem előtt tartva, hogy a technológia hogyan alakítja át a jövőnket. “AI Avatár termékünket a legmagasabb színvonalon fejlesztettük, még a ChatGPT platformot is integráltuk, ami egyre népszerűbbé válik, hogy növeljük a kommunikációt és az emberi interakciókat. Ez lenyűgöző időszak az AI és az AR világában, ahol láthatjuk, hogy a valóság és a technológia határai még inkább elmosódnak."- mondta Andrea De Marco


A Spheroid gondoskodik arról, hogy a kapcsolatfelvétel emberekkel az Avatárok esetében is sima és problémamentes legyen, azáltal, hogy integrálja a ChatGPT AI chatbotot. Az Avatárokba beépített hangfelismerés és hangszintézis technológiák tovább könnyítik a felhasználók számára a gyors, megszokott és kényelmes kommunikációt.


A Spheroid AI Avatárok nemcsak intelligensek, hanem bármilyen vizuális megjelenést felvehetnek, megkötés nélkül a fizikai világ korlátai nélkül. Egyedi karakterekként teremthetők meg, amelyek valóban képviselik márkáikat mind vizuális, mind interaktív szempontból, beleértve azt is, hogy hogyan kommunikálnak az ügyfelekkel. Ez egy rendkívül rugalmas terméket eredményez, majdnem korlátlan felhasználást kínálva a kereskedelmi, szórakoztató és oktatási alkalmazások széles skáláján.


Andrea De Marco szerint: „Az AI és AR technológiák kombinációja újraértelmezi majd a vállalkozások kommunikációját ügyfeleikkel a következő öt év során. Nagyon érdekes időszakot élünk, amikor saját szemünkkel láthatjuk majd, hogy az AI és az AR milyen hatással lesz az emberi civilizációra - és örömmel segítünk a vállalkozásoknak felfedezni ennek az újításnak az átfogó lehetőségeit.”


A Spheroid tervezi továbbá, hogy AI Avatárait beépíti az Apple Vision Pro szemüvegeibe is, így még immerzívebb élményeket kínálva, ami várhatóan az év későbbi részében kerül piacra.


A Spheroidról


A Spheroid Universe (Spheroid), egy Kiterjesztett Valóság Metaverzum vállalat, büszkén bejelentette, hogy egy jelentős befektetést kapott az ABO Digital részéről a SPH nevű utility tokenjéhez. A Spheroid egy kiemelkedő platform a Kiterjesztett Valóság projektek fejlesztéséhez. A platform technológiai alapját a Spheroid XR Cloud és a Spheroid Script nevű programozási nyelv alkotja, mely kifejezetten AR/XR alkotásokhoz lett tervezve.


Az SPH a Spheroid ökoszisztéma saját tokenje, amely meghajtja a platform tevékenységeit. Ezt a kriptopénzt cserélheted virtuális területekre a Spheroid Universe platformon, használhatod reklámokra az AR/XR környezetben, tartalmak elhelyezésére, valamint számos egyéb platformszolgáltatásra. Az SPH a motorja többek között a Spheroid Earth-nek, ami egy nyílt globális projekt a Föld 3D digitális ikertestvének létrehozására.

Comments


bottom of page