top of page

AI Avatar létrehozása kiterjesztett valóság metaverzumban!

Az AI Avatar a Spheroid Universe XR metaverzumban egy új dimenziót nyit meg. Egy 3D-s mesterséges intelligencia alapú karaktert hozhatsz létre, és helyezhetsz bárhova a valós világban. Az AI Avatar képes lesz beszélgetni a felhasználókkal hangchaten keresztül!


Az AI Avatarok forradalma tovább mélyül, ahogy megérkezik az Apple Vision Pro, egy olyan eszköz, ami még immerzívebb digitális élményt ígér. Ez a kiterjesztett valóság headset olyan lehetőségeket nyit meg, amelyek eddig elképzelhetetlenek voltak. Az AI avatárokkal való interakció a Vision Pro-n valósággá válik, és lehetővé teszi, hogy ezek a digitális lények a valóságban is megjelenjenek. Ezáltal a felhasználók egy teljesen új dimenziót fedezhetnek fel az AI avatárokkal való kommunikációban, és új szintre emelhetik az immerzív élményeket.


spheroid AI avatar

Az NPC-k világától az AI avatárok felé: Az interaktív játéktechnológia fejlődése


Ha valaha játszottál videójátékkal, ahol egy küldetés alkotja a központi történetet, akkor valószínűleg találkoztál már egy úgynevezett nem-játékos karakterrel, vagyis NPC-vel.

A legjobb NPC-k időben közölt információval segítenek téged az utadon. A leghíresebbek - gondoljunk csak Ellie-re a The Last of Us-ból, Elizabeth-re a Bioshock-ból vagy Cortana-ra a Halo-ból - meghaladják játékaikat, és kulturális ikonokká válnak.

Azonban hasznos jelenlétük ellenére az NPC-kkel való tapasztalatod valószínűleg nagyrészt egyoldalú volt, a kapott információk vagy válaszok előkészített szkriptek és programozás eredményei.

A mesterséges intelligenciával működő avatárok megjelenésével mindez most változni fog.


AI Avatar alkalmazási területei:


Üzleti célokra: Készítsd el saját Avatarodat kiterjesztett valóságban, és tanítsd meg, hogyan hódítsa meg a vásárlóidat. Az Avatar lesz a legjobb alkalmazottad, aki sosem alszik, sosem vesz fel fizetést, és sosem lopja el a hűtőből az ebédet.

Oktatás céljából: Képzeld csak el, milyen lenne egy Avatar, aki birtokában van minden tudásnak! Helyezd el őt a főcsarnokban, és figyeld, ahogy vonzza a diákokat, akik még többet szeretnének megtudni a témáról!

Hirdetéshez: Szeretnéd növelni az értékesítésedet és megerősíteni a márkádat? Szükséged van egy Avatarra! Egy virtuális szóvivőre, aki szórakoztató és lebilincselő módon mutatja be a termékeidet vagy szolgáltatásaidat. Egy Avatarral emlékezetes és interaktív élményeket hozhatsz létre, amik miatt a vásárlók többet akarnak majd.

Szórakozás céljából: Szereted a mókát és tréfálkozást? Válaszd ki az Avatar személyiségét, viselkedését és hangulatát. Hogy nevethessenek, ujjonghassanak, nyögjenek vagy sikoltsanak. Te döntesz!


Hogyan helyezhetem el az első AI Avataromat?


1. Válassz helyszínt: Válassz egy helyet az Avatarodnak bárhol a világon.

spheroid warp

2. Válassz 3D Modellt: Válassz egy 3D modellt az Avatarodnak a könyvtárból, vagy töltsd fel a sajátodat.

ai avatar

3. Adj személyiséget: Írd le az Avatarodat és jellemét egyszerűen, tanítsd meg neki, hogy kommunikáljon a felhasználókkal az adott témákról a párbeszéd eszközünkkel.

spheroid warp ai avatar

4. Közzététel: Közzéteszi az Avatarodat és meghívhatod az embereket, hogy látogassák meg valóságban az XR Hub Augmented Reality App segítségével.

spheroid ai avatar

Gyakran Ismételt Kérdések

  • Mi az AI Avatar? Az AI Avatar olyan technológia, amely lehetővé teszi interaktív digitális karakterek létrehozását és testreszabását, amelyek láthatnak, beszélhetnek, beszélgethetnek és érthetik a természetes nyelvet. Az AI Avatarokat különböző célokra használhatod, például ügyfélszolgálat, szórakoztatás, oktatás és még sok más célra.

  • Mi az Augmented Reality (AR)? Az augmentált valóság (AR) olyan technológia, amely digitális információkat és objektumokat helyez a valóságba, így egy lenyűgöző és interaktív élményt teremt. Az AR segítségével javíthatod a valóság észlelését, szórakozást és kreativitást adhatsz környezetednek, valamint új módokon interakcióba léphetsz digitális tartalmakkal.

  • Hogyan használhatom az AI Avatarokat a kiterjesztett valóságban? Az AI Avatarokat a kiterjesztett valóságban helyezheted el bárhol a világon, és interakcióba léphetsz velük a mobil eszközöddel. Választhatsz számos Avatar közül, vagy sajátot hozhatsz létre a Spheroid Universe platformon. Testre szabhatod megjelenésüket, hangjukat, személyiségüket és viselkedésüket az igényeidnek és preferenciáidnak megfelelően.

  • Milyen előnyei vannak az AI Avatarok használatának az augmentált valóságban? Az AI Avatarok használata az augmentált valóságban számos előnnyel járhat, például:

    • Személyre szabott és vonzó segítségnyújtás révén javíthatod az ügyfélszolgálatot és elégedettséget.

    • Egyedi és emlékezetes élmények létrehozásával növelheted a márkád ismertségét és hűségét.

    • Interaktív és lenyűgöző oktatást kínálva növelheted a tanulási eredményeket és megtartást.

    • Saját digitális karakterek létrehozásával fokozhatod a kreativitást és kifejezőkészséget.

    • Szórakozást nyújt a különböző forgatókönyvek és lehetőségek felfedezésével az AI Avatarjaiddal.

  • Hogyan kezdhetem el az AI Avatarok használatát a kiterjesztett valóságban? Egyszerű! Használd a Spheroid Warp-ot a saját digitális karaktered létrehozásához, és életrekeltéséhez.

  • Létrehozhatok egy AI Avatart és indíthatom QR kóddal? Igen, lehet! QR kódokat helyezhetsz el különböző felületeken, például csomagoláson, magazinok borítóján vagy névjegykártyákon. Amikor valaki beolvasza a QR kódot, láthatja az AI Avatarodat, és interakcióba léphet vele a kiterjesztett valóságban.

Comments


bottom of page