top of page

Ce este Spheroid Space NFT și cum îl puteți obține?


spheroid space nft

Spheroid Universe este o platformă descentralizată de realitate augmentată care utilizează atât jetoane fungibile, cât și nefungibile (NFT) - cunoscute sub numele de jetoane SPH și SPACE. SPACE, ca simbol nefungibil (NFT), dă dreptul proprietarului să dețină teren virtual și oferă dreptul exclusiv de a decide ce conținut și experiențe AR apar pe acel teren.

benefits of owning space nft

În cadrul sistemului Spheroid Universe, utilizatorii pot accesa o varietate de experiențe în lumea virtuală, care este construită deasupra stratului de realitate augmentată din lumea reală. Fiecare parcelă de teren reprezintă o zonă dreptunghiulară care este atribuită unor coordonate geografice specifice, care sunt legate de zona reală a hărții din lumea reală. Dimensiunea sa este de aproximativ 50 de metri x 50 de metri, sau 2500 de metri pătrați.


Înainte de a merge mai departe, este important să înțelegem că Spheroid Space a fost creat ca un token unic nefungibil, sau NFT, astfel încât fiecare porțiune de pământ este dovedit unică și identificabilă pe blockchain. Aceste NFT respectă standardul ERC-721, care este deja dovedit cu succes și acceptat pe scară largă pe blockchain-ul Ethereum. NFT-urile definesc fiecare proprietate unică a SPACE, inclusiv dreptul de proprietate și drepturile asociate, toate verificabile pe blockchain.


Aceasta înseamnă că dvs. și numai dvs., în calitate de proprietar, aveți acces și drepturi la SPACE și nu vă poate fi manipulat sau luat. Dacă îl vindeți altcuiva, acest NFT își schimbă mâinile și, astfel, toate tranzacțiile legate de NFT sunt înregistrate pe blockchain.


De unde puteți cumpăra Spheroid SPACE NFT?


La Spheroid Universe - SPACE MARKETPLACE. 54 de țări peste 510.000 de spații sunt deja deținute de utilizatorii platformei.

spheroid universe space nft marketplace

Piața principală Space este activă din T4 2017, gestionând procesul de achiziții de Space în timp real și înregistrând toate datele de achiziție pe blockchain-ul public Ethereum. Piața secundară Space, care permite participanților la platformă să revinde Spaces pe piața secundară publică, a fost lansată în T3 2018.


Prețurile inițiale SPACE se bazează pe dezvoltarea economică a regiunii, prevalența smartphone-urilor, capacitatea pieței și rata de dezvoltare a zonei. Deoarece SPACE-urile sunt vândute în anumite zone și întâmpinăm deficit de SPACE pe piața primară, prețurile SPACE din apropiere cresc în mod natural. Odată cu popularitatea tot mai mare a platformei și analiza interacțiunilor utilizatorilor efectuate în lumea Spheroid Universe, algoritmul de prețuri Space ia în considerare și parametrii economici ai interacțiunilor utilizatorilor, inclusiv prețurile pieței secundare, cererea, dinamica vânzărilor, datele de trafic, utilizatorii. interacțiunile cu conținutul și eficacitatea formatelor de anunțuri utilizate în zonele de evaluare.


Dacă doriți să răsfoiți oferta SPACE, accesați pagina principală a proiectului și faceți clic pe butonul SPACE MARKETPLACE.

spheroid universe főoldal

Este posibil să cumpărați SPACE fără a vă înregistra pe platformă, puteți pur și simplu să vă conectați portofelul Metamask și să cumpărați SPACE-ul dorit.



Mai mult, nu trebuie neapărat să convertiți manual criptomonedele în SPH pentru a cumpăra SPAȚII, puteți alege dintre peste 100 de criptomonede disponibile pentru a cumpăra SPAȚII; 174 cripto-uri pe Ethereum Blockchain și 34 cripto-uri pe Polygon cu comisioane mici de tranzacție.


Sistemul va converti automat cripto în SPH pentru a cumpăra SPACE pentru tine.

szerezd meg a spheroid space nft-det

Comments


bottom of page